Cure to rade bolje: Situacije u kojima su nam prijateljice nezamjenjive

Foto: wehearit

LIJEPO je imati muškarca u svom životu, no postoje stvari koje niti jedan neće raditi sa svojom curom, dok će s druge strane tvojim prijateljicama to biti sasvim normalno.

1. One bolje slušaju
 
Žene obožavaju pričati, povjeravati se jedna drugoj do najsitnijeg detalja i savjetovati se. Muškarci su drugačiji i oni to jednostavno ne mogu. Posebno ako je u pitanju jadikovanje. 
 
2. One obožavaju takve serije
 
Za jedan "ženski" film mjesečno će se žrtvovati. No, gledanje "Seks i grada" po osmi put iz početka, dok ti znaš cijeli monolog napamet, zar doista misliš da to možeš s muškarcem? S druge strane, tvoje prijateljice će jedva čekati takvo druženje i još će donijeti sladoled.
 
3. One nisu naporne kad izađete
 
Sigurni smo da od frendica nećeš doživjeti pitanja poput "otkud ovog znaš?", "da usporiš malo?" ili ono za milijun dolara "kad ćemo napokon doma?".
 
4. One znaju kako šopingirati
 
On zna ući u dućan, uzeti prvu majicu koja mu se čini ok, uzeti svoj broj i otići na blagajnu, a to isto očekuje od tebe kad idete nešto kupovati. Sve ostalo mu je previše i ne razumije čemu to. Ona može satima hodati po dućanima i ne prigovarati. Također, prijateljica je ta koja će ti iskreno reći da u nečemu ne izgledaš, što je dodatni bonus.