Danas počinje modni spektakl na Braču: Domaćini dočekali modni svijet uz fina vina i opuštenu zabavu

PREDSTAVLJANJE cruise kolekcija velikih modnih brandova jedan je od najzabavnijih događaja u svijetu visoke mode, a ovog će tjedna svoje kolekcije na Bolu na Braču predstaviti i domaći dizajneri, i to u sklopu eventa Fashion.hr cruise collection.

Prekrasna modna pista s velikim sunčanim naočalama (koje smo nedavno imali prilike vidjeti na Trgu bana Jelačića) već je spremna, a manekenke marljivo uvježbavaju svoje korake kako bi večeras zablistale u kolekcijama hvaljenih imena domaće modne scene.

Na jedinstvenoj pisti svoje ljetne vizije za sezonu 2013. predstavit će poznati hrvatski dizajneri kao i gosti iz regije, a svoju podršku iz prvih redova pružit će im pripadnici hrvatskog društvenog života kao i brojni modni zaljubljenici.

Druženje dizajnera, organizatora, predstavnika medija i poznatih lica započelo je već u srijedu navečer, uz ekskluzivni wine tasting u poznatoj bolskoj vinariji "Jako vino" izgrađenoj davne 1903. godine. Uz vodstvo enologa, u vrhunskim Stina vinima uživali su između ostalog Saša Kopljar, Kristina Bradač, Borut Mihalić, Martina Felja, Vinko Filipić, Slavko Sobin, Duško Modrinić, Petra Dugandžić, Karmen Sunčana Lovrić, Ivica Skoko, Ogi Antunac, Aleksandar Žarevac i drugi.



Fashion.hr cruise collection održat će se 14. i 15. lipnja, a svoje cruise kolekcije predstavit će modne dizajnerice Marina Design, Martina Felja, Aleksandra Dojčinović (Lei Lou za Opel), Ivana Barač, regionalni gosti Ljuba Sikimić (Srbija) i Zoran Garevski (Slovenija), a u sklopu platforme LIFT nastupit će i mladi dizajneri Aleksandar Žarevac i Matija Čop.