Drugi dio: "Je li to bio orgazam" i još neke stvari koje muče muškarce za vrijeme seksa

Foto: Screenshot Youtube

POSTOJI teorija da muškarci tijekom seksa ne misle ni o čemu osim o činjenici da su upravo u krevetu sa golom ženom, ali mi vjerujemo kako je to samo običan mit. Muškarci razmišljaju o mnogim stvarima - ne toliko puno kao žene, ali svejedno, kroz glavu im tijekom seksa prolazne brojne misli. Ovo su neke od najčešćih.

Je li ovo bio orgazam?
 
U njihovu obranu, nama je puno lakše kada je u pitanju orgazam, jer je sve poprilično jednostavno. Žene doživljavaju orgazam na različite načine, a muškarci su ponekad toliko zbunjeni da jednostavno nisu sigurni je li se to stvarno dogodilo ili stvar nije ni blizu kraja… Najbolja politika je da im same kažemo, i olakšamo svima muke.
 
Sise!
 
Na repeat - kao omiljena pjesma u playlisti, ova im se misao stalno ponovno vraća u glavu. Za sve žene koje se boje da im muškarac gleda celulit - ne gleda.
 
Moram zapamtiti ovaj pokret
 
Kada naprave nešto što nam se jako sviđa, nekoliko će trenutaka pričati sami sa sobom i dati svom mozgu naredbu da zapamti taj pokret. Na žalost, većina će ih nakon orgazma zaboraviti što su to morali upamtiti.
 
Još malo, pliz!
 
Što se njega tiče, orgazam može doći i nakon 2 minute, ali svaki muškarac zna da će žena imati nekoliko prigovora na trajanje seksa. Mnogi si muškarci u glavi mantraju da moraju izdržati barem još malo, barem dok žena ne svrši. Nekima uspije, nekima ne, ali u svakom slučaju - lijepo je da misle na nas.