Dvije važne vijesti za Nikel, popularni brand kozmetike

Foto: Nikel

NIKEL kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100 posto prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena.

Spoj je  tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Sve tvari u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i prate ih certifikati ovlaštenih ustanova.

Zahvaljujući tim odlikama svakodnevno privlači brojne žene koje za svoju kožu žele samo najbolje te koje si žele priuštiti luksuz da njeguju lice i tijelo preparatima koji imaju veliki postotak prirodnih sastojaka.

Ovi proizvodi popularni su kod klijenata, ali i struke koja često nagrađuje ovaj popularni brand.

Brand Nikel otkriva i dvije uzbudljive vijesti zbog kojih je iznimno ponosan:

1. Azijska asocijacija inovatora na 14. malezijskoj izložbi inovacija i novih tehnologija MTE 2015. nagradila je najnoviji Nikelov inovativni proizvod Putni set posebnom nagradom koja se dodjeljuje kod iznimne inovativnosti i kreativnosti!

2. Nikel kozmetika bila je i pozvana da bude dio tima Porsche cluba Croatia u Finskoj na Porsche driving experience vožnji na ledu i snijegu, što je još jedna velika čast za ovaj brand.

Čestitamo!

Na slikama:

Torsten Kratz, profesionalni vozač sportskih automobila, ADAC-Nordrhein Meister 2009 & 2010 ponosno nosi kapu sa Nikel znakom

Nenad Đurović Đuro, predsjednik Porsche kluba Hrvatska, Andrej Kalanović, član uprave Terrakoma, odvjetnik Mladen Čaržavec, Jadranka Kvasnička, predsjednica uprave Croatiainspect, Nika Brlečić, mag. pharm., pharmacy manager za Nikel, uživaju na novom zadatku u Finskoj.