Facebook za dvoje: Imate vezu na daljinu ili se rijetko viđate? "Pair" je prava stvar za vas



APLIKACIJA Pair mogla bi pomoći zaljubljenima čija je veza na kušnji zbog udaljenosti ili prenatrpanog rasporeda. Ukratko, Pair je Facebook za dvoje.

Mobiteli, Skype, e-mailovi i Facebook dosad su bili jedino rješenje za one koje ovakvi ljubavni problemi. No, ponudu je odnedavno obogatila aplikacija Pair koja je prepuna zanimljivi "featurea" kakve inače viđamo na privatnim društvenim mrežama kao što je Path, ali s jednom razlikom - Pair je stvoren za dvoje.

Aplikacija ispočetka djeluje vrlo jednostavno, gotovo prazno. Sve započinje fotografiranjem, snimanjem kratkog videa, a nakon toga slijedi slanje pozivnice vašoj "boljoj polovici".

Pair će vas zatim "spariti", a sučelje koje najviše naliči na klasični SMS na iPhoneu uskoro će vam ponuditi pregršt opcija koje će vam pomoći da s partnericom/partnerom ostanete u kontaktu. Uz slanje poruka, fotografija i videa, tu je i opcija "thinking of you" koja je nešto nalik Facebookovom "Pokeu".

Tu je i opcija "draw" koja vam omogućava da međusobno razmjenjujete črčkarije i crteže. Međutim, to je samo mali dio onoga što aplikacija nudi, a vremenom možemo očekivati poboljšanja i dodatne opcije. Iako je u načelu riječ o proizvodu koji objedinjuje sve ono što sam mobitel već ima, aplikacija je besplatna, a možete je pronaći na iTunesu.