Fitness pod plahtama: Kako stići do zajedničkog orgazama

Foto: weheartit

ZAJEDNIČKI orgazam je tako prokleto neuhvatljiv. Ili ste to vjerojatno mislili do sada...

Stvorite trenje

Budući da većina žena sporije od frajera dolazi do orgazma, potrebno je koristiti strateške tehnike predigre, kako biste čim prije bili na rubu. Zato prekrižite noge ili ih stisnite zajedno i trljajte se oslonjeni na njegovo tijelo.

Aktivirajte se pa usporite

Pojačajte stimulaciju, pa je zatim usporite, ali svejedno održavajte uzbuđenje.

Suočite se


Misionarska poza u kojoj ostvarujete kontakt očima, pomoći će vam da zajedno dođete do velikog O, jer možete vidjeti neverbalne signale, kad je netko od vas na rubu, a osim toga na taj način povećavate intimnost.

Budite gore

To je jedna od najboljih poza za simultani orgazam, jer na taj način vi stimulaciju prilagođavate sebi, a istodobno njegov ponos i dalje ostaje budan.

Igra zelenog i crvenog svjetla

Ako osjetite da je vaš frajer na rubu, a vi niste, stanite i nekoliko minuta radite nešto drugo, ljubite se, masirajte i dirajte. Nakon što njegovo uzbuđenje malo splasne, nastavite svoj odnos.

Vježbajte zajedno

Kegelove vježbe nisu samo za žene, one su odlične i za frajere, jer oni na taj način mogu odgoditi svoj vrhunac, zato ga naučite tehniku. Kad se približi vrhuncu, neka duboko udahne i napravi jednu sporu i dugu kontrakciju.

Koristite ljubavne mišiće

S druge strane, zbog Kegelovih vježbi prije ćete doživjeti vrhunac. Kad ste napaljeni, kontrahirajte mišiće svoje zdjelice i doći ćete do cilja.

Tjelesna komunikacija

Dođite do svog vlastitog koda, kako bi vaš frajer znao da ste blizu. Na primjer lizanje usana može značiti da ste pri kraju, ili stisak ruke, ili dodirivanje grudi.

Izvor: Cosmopolitan.hr