Futuristički glamur poznatog hrvatskog dizajnera: Stigle Alduk torbice!

Foto: Press Foto

HRVATSKI dizajner Ivan Alduk nedavno nas je razveselio svojom novom modnom kolekcijom "Is it love?", u kojoj je predstavio i prvih par modela torbi Alduk by Galko. Kožnate torbe s različitim obradama koža kreativno su stvarane isključivo za kolekciju povodom pete godišnjice rada. Serija je unikatna i limitirana.

U istom trenu minimalističke i futurističke, ove torbice osmišljene su kao savršena nadopuna elegantnim večernjim, ali i odvažnim dnevnim kombinacijama.

U kolekciji se nalaze četiri modela torbi borg, alien, qube i broken qube, a dolaze u nekoliko različitih kombinacija boja i materijala. Alduk je povodom pete godišnjice rada po prvi puta predstavio i mušku liniju, a nju prati i jedan muški model torbe naziva broken qube.

"Odlučio sam napraviti malu promjenu i nakon masivnih, većih modela torbi predstaviti one manje, nešto jednostavnijih linija koje će samo s jednim dizajnerskim akcentom imati prepoznatljivu ALDUK estetiku. S krajnjim rezultatom sam i više nego zadovoljan, jer uz vrhunsku Galko produkciju, imamo proizvod na koji smo jako ponosni" objašnjava Ivan Alduk.