Grijesi mu stigli na naplatu: Zašto je Kanye ljubomoran na Taylor?

Foto: Screenshot Youtube

KANYE West nije sretan.

Možda ćeš se sada pitati "a kad je Kanye bio sretan?", no bilo je nekoliko kamerom ulovljenih trenutaka kada se gospodin West od srca nasmijao.
 
 
No, posljednjih dana taj isti osmijeh nije bio često na njegovom licu, a uzrok tome je mlada pjevačica Taylor Swift i Kanyeov najbolji prijatelj i kolega Jay-Z.
 
Naime, Jay-Z priprema pravu glazbenu poslasticu s mladom Taylor, koja isključuje Kanyea, a njegovom egu takva vijest nije baš najbolje sjela. "Jay-Z je prije svega veliki biznismen i potpuno je svjestan što je Taylor Swift trenutno u glazbenom svijetu te ne želi propustiti priliku. On je sve već napravio s Kanyeom i sada želi nešto drugačije. No, Taylor mrzi Kanyea pa Jay ne želi riskirati", otkrio je nepoznati izvor za Entertainment Wise.
 
A ako te treba podsjetiti zašto Taylor mrzi Kanyea, još od davne 2009. godine, to je zbog ovoga:

Na "Mount Rushmoreu" radit će još i Beyonce i Justin Timberlake, a Jay-Z ima velike planove. Drugim riječima, nedavna proslava Taylorina rođendana, na kojoj su bili svi spomenuti izvođači očito nije bilo samo zajedničko tulumarenje, već i poslovni sastanak. Kanye naravno nije bio pozvan!