Haljine koje moramo imati: ELFS-i i Jelena Rozga vode nas na modni odmor!

NAKON što su oduševili publiku ovosezonskog Cro A Portera zabavnom i vedrom kolekcijom Holidays, modni dvojac Elfs odlučio je ovoj kolekciji dati i vizualni identitet u kojem se u glavnoj ulozi pronašla njihova muza Jelena Rozga.

Inspirirani Jeleninom pojavom i glazbom, dvojac ELFS donosi neku novu Jelenu, zavodljivu i sramežljivu istovremeno, a kroz svoju odjeću uvijek uspijevaju redefinirati njen izgled te stvoriti prave modne Jelenine sljedbenice.

Haljina je bila i ostala simbol ženstvenosti u modnoj viziji ovog popularnog dvojca, tako da i ovaj put dominiraju uske i kratke haljine s brojnim i raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivim ELFS logotipovima. Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru ELFS i dizajniraju "must have" haljine sezone prikladne za dan i za noć. Haljine naglašene grafike apsolutne su kraljice ljeta bez kojih neće ljetovati nijedna trendseterica.

Koloristički dizajneri ostaju vjerni šarenom spektru boja dok se posebno ističu boja lososa, peperminta, bež, bijela koja će zasigurno laskati vašem ljetnom tenu.

Osim hit haljina ljeta, kolekciju prati i linija svećanih haljina od čipke s zlatnim ili srebrenim zakovicama, uskog ili lepršavog kroja. Holidays kolekcija upotpunjena je bazičnim komadima poput prozračnih tunika, kratkih minica, trenirki i T-shitrovima ocrtanim šarenim grafikama. Cijeli look zaokružen je i asesoarom, torbama a novost su i sunčane naočale a istaknutim ELFS logom.

Kako dečki ne bi ostali zapostavljeni, dizajneri su i ovog puta osmislili zanimljive muške T-shirt s printom fotoaparata, hrvatskih simbola te leptira kako bi  zadovoljno prošetali na odmoru svoj najdraži dodatak, svoju snažniju polovicu.

Poslovna i modna filozofija ELFS-a uvijek je bila ista, osluškivati želje i potrebe svojih kupaca i stvarati modu koja živi na ulici, zabavama i svim prilikama, stoga ne zaboraviti bilo gdje da pođete ponesite ELFS sa sobom.