Harvard otkriva: Kako je Beyonce uspjela snimiti album u tajnosti?

Foto: Screenshot Video

JEDNA od najfascinantnijih žena u pop povijesti, prošle nas je godine iznenadila albumom koji je snimila u potpunoj tajnosti, a slavni Harvard odlučio je pozabaviti se tajnom lijepe Beyonce te otkriti kako je to uspjela organizirati.

Kako prenosi TIME, studija provedena na Harvardu pokazuje kako je Beyonce cijeli album snimila u velikoj kući u Hamptonsu za koju su znali samo najbliži suradnici, a potajno se nalazila i sa čelnicima Applea i Facebooka, kako bi osigurala privatnost, ali i odličnu promociju i prodaju - kad ona odluči da je stigao pravi čas.

Profesorica Anita Elberse, koja je radila na istraživanju, detaljno je ispitivala zaposlenike slavne pjevačice te doznala kako Beyonce ne voli provoditi previše vremena u uredu.

"Beyonce ne sjedi u uredu. Uglavnom hoda od ureda do ureda i razgovara sa zaposlenicima. Zna doći u moj ured i porazgovarati samo, ili sjediti otraga na sastancima i dobacivati ideje o projektu na kojem radimo. Ima odličan smisao za posao, no ne voli živjeti u uredu. Često se smijemo i govorimo kako će nakon sat vremena na sastanku ustati i početi šetati uokolo. Mogu reći i kada ću je izgubiti i kada smo prošle količinu posla o kojoj želi raspravljati taj dan.", izjavila je Lee Anne Callahan-Longo iz Parkwood Entertainmenta.

"Kuću smo iznajmili na mjesec dana. Svake noći imali smo večeru te snimali glazbu u različitim sobama. Ona je imala 5 ili 6 soba te studio u svakoj, a tražila je mišljenja o pjesmama od više ljudi. Inače pjesme nemaju više od 2 do 3 producenta, no ovo je stvarno bila prava suradnja.", dodala je Lee Anne, jedna od ljudi koji stoje iza uspjeha slavne Beyonce.