Iskopiraj look Kylie Jenner i uživaj u novim trepavicama, obrvama iscrtanim japanskom tehnikom ili tečaju šminkanja!

Foto: Instagram, Ilustracija Index

ŽELIŠ Novi look za novu sezonu? Imamo super iznenađenje za tebe!

Ugrađene trepavice pravi su hit, baš kao i obrve iscrtane japanskom metodom, a tečaj šminkanja svakoj je djevojci zlatna prilika da nauči izvući najbolje iz svojih crta lica.

Ovim prekrasnim uslugama salon "Mysterion" i Index Rouge usrećit će 3 naše čitateljice koje će to morati zaraditi na našem make-up izazovu u kojem tražimo da ponoviš ovaj look Kylie Jenner!

Zgodna Kylie postala je pravi fenomen pa tako na YouTubeu svaki dan izlaze novi tutorijali u kojima djevojke opisuju kako postižu prepoznatljiv "Kylie look". U fokusu su smeđe sjenilo, lijepo dotjerane obrve, duge trepavice te pune usne boje mesa, a trebaš li savjete za šminkanje, predlažemo da zaviriš OVDJE.

Napomena:
3 cure koje najbolje iskopiraju ovaj look nagradit ćemo ili ugradnjom trepavica, ili iscrtavanjem obrva japanskom metodom, ili tečajem šminkanja (koje će Mysterion predstaviti na nadolazećem Beauty health i lifestyle showu koji je se u Boćarskom domu održati 25. i 26. listopada)- tko će što osvojiti, odlučit će tim Index Rougea, pa predlažemo da u natječaju sudjeluju cure koje su zainteresirane za bilo koju od ove tri usluge.

Djevojka koja osvoji iscrtavanje obrva nagradu će preuzeti na drugom danu (26.10.) "Beauty, Health and Lifestyle showa" koji se održava 25. i 26.listopada 2014. u Boćarskom domu u Zagrebu, te će na licu mjesta dobiti nove obrve.


PRAVILA ZA PRIJAVU:

1. Našminkaj se u stilu Kylie Jenner i fotografiraj. Kako bismo znali da se zaista radi o tebi, na fotografiji mora biti i papir s natpisom "Volim Index Rouge"! Uploadaj fotku s make-up lookom koji si napravila na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ ŠMINKA.
 
3. Prijave traju od utorka 15.10.2014. do ponedjeljka 20.10.2014. u 10 sati.

4. Imena djevojka s najbojim make-up lookovima objavit ćemo na Index Rougeu, u ponedjeljak, 20.10.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama objavljenim na Index Lajku, stručni žiri u kojem se nalaze tim Mysterion i tim Index Rougea, odabrat će najbolje.

6. Dobitnice koje osvoje ugradnju trepavica i tečaj šminkanja su osvojene usluge dužne preuzeti u Zagrebu u unaprijed dogovorenom terminu.

7. Djevojka koja osvoji iscrtavanja obrva pristaje na to da se njezine fotografije objavljuju u promo svrhe "Beauty, Health & Lifestyle Showa", te kozmetičkog salona "Mysterion".

Pravila:


- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu usluga osvojenihu natječaju.