Jesen je stigla: Osvježi svoj izgled novom frizurom!

SVI znamo da je nakon dugog, toplog ljeta važno otići frizeru kako bi nam skratio ispucale vrhove koje su sunce i more uništili. No, upravo je ovakav odlazak frizeru idealan i za malu ili pak, za one hrabrije, drastičniju promjenu frizure inspiriranu nadolazećom jeseni.

Promijeni boju kose!

Promjena je uvijek dobra, pogotovo kad je riječ o boji kose. No, ako te strah velike promjene, probaj samo posvijetliti ili potamniti kosu za tri ili četiri nijanse, što nije nimalo rizično ni drastično, a kosa će dobiti novi sjaj. Također, uvijek možeš samo nadodati pramenove na postojeću boju kose. Još uvijek veliki trend su ombre pramenovi, što je i idealno rješenje za ovu jesen - postupan prijelaz boje kose iz tamnije u svjetliju je apsolutni pogodak.

Promijeni frizuru

Ako godinama imaš isti stil, krajnje je vrijeme da se odlučiš na promjenu. Šišanjem kose do ramena postići ćeš klasičan izgled koji uvijek pali, jednostavan je za uzdržavanje, savršen i za kasnonoćne izlaske, ali i za dan u uredu. Također, ako si spremna na veći rizik, jednu od trendi frizura ove jeseni je uvela Rihanna sa svojom "pixie" frizurom, koja joj super stoji.

Odreži šiške


Želiš zadržati dužinu kose, ali ipak žudiš za promjenom? Šiške! Savršeno rješenje, upravo zbog toga što je ljeto završilo, više nema vrućina, tvoje čelo se ne znoji, te stoga nećeš dobivati prištiće. No, šiške same po sebi traže veliku pozornost, konstantno feniranje ili peglanje šiški može biti preveliki napor. Stoga, ako su šiške prevelik izazov za tebe, uvijek se možeš ošišati stepenasto, na taj način zadržavaš dužinu kose, ali postižeš i noviju, trendi frizuru.

Promijena izgleda frizurom isplativija je i jeftinija od kupovanja nove garderobe pa svakako preporučujemo ovakav način promjene!