Kako biti ludo zaljubljena, a drugima ne ići na živce!

Foto: Reed

SVIMA je poznat osjećaj one početničke zaljubljenosti, kada se cijeli svijet vrti samo oko te osobe. No, neki znaju itekako pretjerivati.

Portal The Frisky naveo nas je da istražimo na koje sve načine možeš biti ludo zaljubljena, bez da netko od tvojih prijatelja pokuša atentat na tebe, koliko si naporna.

1. Tvoj život ide dalje


U prijevodu, bez obzira na to što u tvom životu sada postoji netko, obaveze se neće same obavljati, suđe se neće samo oprati. Istina je da se sve te stvari ne mogu uspoređivati s leptirićima u trbuhu kad si s njim, ali to ne znači da se trebaju zanemarivati.

2. Tvoji prijatelji su i dalje tu

Jedna od najčešćih i definitivno najiritantnijih navika zaljubljenih - ignoriranje prijatelja. Zato kad uspiješ naći vremena za njih, neka ono bude kvalitetno. Isključi zvuk na mobitelu ili ga ostavi u torbi, pitaj ih što se događa u njihovom životu i izbjegavaj prepričavanje priča poput koje si sve nadimke dajete kad ste sami. Sjeti se kako je tvoj život izgledao prije.

3. Ne pretjeruj sa hvalospjevima

Naravno da ćeš se pohvaliti prijateljicama kako dobrog dečka imaš, ali nabijati to nekome na nos nije pametno. Budi jednostavna : divan je i kraj njega se osjećam super. End of story.