Kanada, obećana zemlja, ali ne i za Chris Browna: Otkazana mu sva četiri nastupa

Foto: Blank

ČINI se da ni ova godina neće biti u znaku Chris Browna.

Nakon niza incidenata u kojima je sudjelovao samo ove godine, poput svađa sa susjedima i prometnih nesreća, Chrisu se opet ne piše dobro. Slavni je pjevač, naime, morao otkazati čak četiri nastupa u Kanadi u sklopu Energy/Summer Rush festivala, zakazanog za kraj kolovoza.
 
Organizator Stephen Tobin to je objasnio riječima: "Nakon niza konzultacija s ovogodišnjom glavnom zvijezdom festivala, Chrisom Brownom, odlučili smo ipak otkazati sve dogovorene nastupe, zbog njegovih nedavnih privatnih i zdravstvenih problema. No, već pregovaramo za nastup slijedeće godine", prenosi Perez Hilton.
 
Nismo sigurni ima li to veze i sa činjenicom da su mu za iste te nastupe suradnju otkazali gotovo svi sponzori uz objašnjenje da nisu baš oduševljeni činjenicom da surađuju "s nekim poput njega", a sve je to bilo prije presude o tisuću sati obaveznog društveno korisnog rada, koji su mu nedavno dodijeljeni te produljenja uvjetne kazne. Dotad je reper putem svog glasnogovornika poručio "kako zahvaljuje svim sjevernim fanovima na podršci te kako će iskoristiti neko vrijeme da se fokusira na sebe i svoj novi album te kako se veseli budućem nastupu u Kanadi." Kad god on bio.