Martha i Blake: Najkreativnija suradnja ikad i poslovna pljuska Gwyneth Paltrow

Foto: Getty

TO će biti prava ženska suradnja.

Glumica Blake Lively pronašla je novu suradnicu za svoj lifestyle blog Preserve, a ona je, ni manje ni više, nego Martha Stewart, čije nas ideje oduševljavaju već godinama.

Zajedničku suradnju najavile su ovog vikenda, što nas je prilično iznenadilo, s obzirom na prethodne negativne komentare gospođe Stewart u Huffington Postu, o novom poslovnom pothvatu plavokose glumice, koja očekuje svoje prvo dijete s holivudskim ljepotanom Ryanom Reynoldsom.
 
Martha je svoju novopečenu kolegicu predstavila na svom tradicionalnom American Made festivalu i to kao svoju "susjedu i prijateljicu", a što nam točno pripremaju ove dvije dame, još uvijek ne znamo sa sigurnošću. "Kad nađem vremena, napravit ću nešto za tvoj blog", kratko je izjavila Martha pred kamerama, a s obzirom da smo česti posjetioci njihovih zanimljivih lifestyle stranica, moramo priznati da jedva čekamo. Bit će to odlične ideje za nadolazeće blagdane.
 
Pssst! I dok su Martha i Blake pokazale da nema "zle krvi" među njima, čini se kako to nije slučaj s 73-godišnjom Marthom i još jednom plavokosom glumicom Gwyneth Paltrow. Naime, njihova svađa započela je zbog glumičinog bloga Goop. Martha je napala prva, izjavivši da "da je Gwyneth sigurna u svoje glumačke sposobnosti, nikad ne bi pokušavala biti nova Martha Stewart". Gwyneth je na uvredu odgovorila tako što je na blogu zaposlila Marthinu bivšu blisku suradnicu Lisu Gersh. "Polaskana sam time što nas smarta konkurencijom", kratko je komentirala glumica. No, ova bi joj nova suradnja itekako mogla pomrsiti planove.