Mila Kunis napokon progovorila o trudnoći: "Znamo spol djeteta i imamo ime!"

Foto: Screenshot Youtube

SIMPATIČNA glumica raspričala se o trudnoći u showu komičarke Ellen DeGeneres.

Ono što dosad nije pošlo za rukom apsolutno nikome, pošlo je slavnoj Ellen. Ona je, naime, uspjela nagovoriti lijepu glumicu Milu Kunis da napokon progovori o svojoj trudnoći.
 
Mila, koja očekuje svoje prvo dijete s kolegom Ashtonom Kutcherom, tako nije željela otkriti spol djeteta, ali je priznala kako planira roditi prirodnim putem, bez epiduralne anestezije te je odmah naglasila kako zna da nije normalna, ali tako želi. Otkrila je i kako ona i Ashton već imaju ime, no nije htjela otkrivati detalje.
 
Također, priznala je i kako Ashton već 6 mjeseci uči ruski, kako bi s djetetom mogao pričati i na tom jeziku, s obzirom da je Mila podrijetlom iz Ukrajine.
 
Osim toga, podijelila je s gledateljima i smiješnu priču o tome kako je Ashton u njihovom domu napravio nešto kao "sekundarni frižider", koji je opremio s "čudnom" hranom, za koju je mislio da će Mila htjeti jesti tijekom trudnoće. "Tamo ćete naći kisele krastavce, kiseli kupus, sladoled, inćune", otkrila je. "Prvo sam se smijala tome, a onda sam se jedne večeri zaželjela krastavaca i on je samo otišao u frižider po njih. On je divan", zaključila je.
 
Zar nisu najslađi par na svijetu?