Najljepši osjećaj na svijetu: Znakovi da se počinjete zaljubljivati

Foto: Screenshot Youtube

AKO ste tek na ljubavnom početku, postoje jasni znakovi da počinjete padati jedno na drugo.

U slučaju znatiželje, nastavi čitati dalje.
 
1. Sve manje sna
 
Kad baciš pogled u natrag, vrlo vjerojatno da si svakodnevno planirala kad bi otprilike trebala ići spavati, kako bi drugi dan mogla funkcioirati. Otkad je on tu, zaboravila si na umor i više nije problem ostati budan do sitnih sati, iako se dižeš rano ujutro. Žrtvovanje sna jedan je od jasnih znakova da ti se počeo sviđati.
 
2. Razmišljaš o njemu cijeli dan
 
Svako ispijanje kave ili izlazak s prijateljicama, svodi se na to da ti razmišljaš o njemu - o tome što on trenutno radi ili o tome kako jedva čekaš da ga nazoveš i ispričaš gdje ste bile i što ste radile. Tvojim prijateljima će to jako ići na živce, ali ti si nećeš moći pomoći. Kad ti se netko sviđa, on ti je u glavi i onda kad ne želiš.
 
3. Fali ti
 
Vidjeli ste se prije sat vremena, a sad ste već izmijenili par poruka. Ne morate doslovno upisati te riječi, ali osjećaj je tu i svi smo bili na tom putu. Također, kad počnete mrziti vrijeme koje provodite odvojeni, to je to.
 
4. Pjesme
 
Kad pjesma koja zasvira na radiju, u autu i slično više nije samo pjesma, već stvar koja opisuje tvoju trenutnu situaciju s njim, znaš da si na dobrom putu najljepšeg osjećaja na svijetu.
 
5. Njegove "stvari"
 
Nogomet? Ma kakav nogomet - do ere dotičnog gospodina. Sad se gledaju tekme njegovog omiljenog kluba, dok on zna nabrojati imena čitave obitelji Kardashian, a njih ima koliko i igrača na utakmici . Kad dobrovoljno krenete raditi nešto za  što ste tvrdili da nećete, pali ste ko kruškice.
 
6. Teški trenuci
 
Kad život postane teži nego inače, prvo pomislimo na one ljude i stvari koji nam ga mogu barem malo olakšati. Ako je on jedan od tih ljudi, očito je da ti nešto znači.