Napaljenost i averzija prema vezi: Osam situacija u kojima je prihvatljivo hodati s mamlazom

PONEKAD su veze s mamlazima stvarno podcijenjene. Tvoji se prijatelji pitaju jesi li se pozdravila sa zdravim razumom, a tvoji su roditelji izuzetno zabrinuti za tvoje dobro. U ženskim časopisima pronalaziš hrpu podataka koji te uvjeravaju da je tvoja veza nezdrava. Ali dokle god tvoj dečko nije opasan (u smislu nasilja i kršenja zakona) i dokle god nije prema tebi okrutan, hodanje s takvim tipom ponekad zna biti sasvim prihvatljivo. Budući da svaka žena ima drugačiji nivo tolerancije na ovakvu vrstu frajera, jasna definicija mamlaza ne postoji. Ali možemo se složiti oko nekih stvari po kojima ih je lako prepoznati, a to su nepouzdanost, neiskrenost i varanje. Ni u kojem slučaju takvog tipa nemoj pokušavati promijeniti, ili se ne daj Bože, udati za njega! No postoje situacije u kojima mamlaz može poslužiti svrsi:

Nakon lošeg prekida

Možda zvuči kontradiktorno, no nakon prekida dugogodišnje veze, mamlazi su savršen izbor! Dobri bi se dečki pokušavali pobrinuti za tebe u razdoblju tvoga tugovanja, što bi te spriječilo da to učiniš sama. Hodanje s mamlazom u tvom osjetljivom razdoblju garantira ti situacije u kojima ćeš morati pronaći snagu - sama!

Kad se svađaš s drugim ljudima

Normalan frajer mogao bi suosjećati s tobom u trenucima borbe koju vodiš sa svojim frendovima ili šefom. Mogao bi reći nešto poput: "To je grozno draga. Ne dobivaš tretman koji zaslužuješ", no mamlaz će reći: "Želiš da se ja pobrinem za to?". Naravno da ćeš odbiti njegov prijedlog, ali svejedno će ti se pojaviti smiješak na licu znajući da bi uistinu to za tebe i napravio.

Kad si napaljena

Možda ti neće redovito odgovarati na pozive, možda se neće htjeti vezati, a možda ni neće htjeti biti uz tebe u teškim situacijama. Ali on želi seks i jasno ti to daje do znanja! Mamlaz te nikad neće iznevjeriti, ali samo u ovakvim situacijama.

Kad ne želiš vezu

Iako je uvriježeno suprotno mišljenje, postoje trenuci kad žene stvarno ne žele biti u vezama. Možda je to zbog usredotočenosti na karijeru, školovanje ili zabavu. No to ne znači da su se odlučile na celibat. A u tu se sliku mamlaz odlično uklapa!

Kad želiš ponešto naučiti o lošim muškim stranama

Sigurno si se ponekad zapitala o čemu razmišljaju muškarci. Zašto lažu? Zašto nas izbjegavaju? Zašto se upucavaju drugim ženama iako su u vezi s nama? Većina je dobrih tipova bila nešto manje dobra u određenim situacijama, no oni ti to nikad neće priznati. S druge strane, mamlazi su obično ponosni na svoje postupke i glupavo ponašanje. Ne budeš li ih osuđivala naglas zbog toga, postoji velika šansa da ti objasne zašto rade to što rade.

Kad ne želiš svađe oko iznošenja smeća

S dobrim dečkima definitivno želimo živjeti jer je to podosta slično suživotu s najboljim prijateljem. Ali budimo realne, takvom odnosu često manjka misterioznosti i strasti. Svađa oko iznošenja smeća stvarno nije ni blizu strastvene predigre o kojoj maštaš već mjesecima.

Kad si ljuta

Da, neke od najboljih orgazama postizale smo nakon uzavrelih svađa! Možda je razlog tome što nam je tijelo dobilo novi nalet adrenalina? Uglavnom, seks s osobom koju ne podnosiš zna biti prilično vruće iskustvo!

Znaš da ćeš moći prekinuti bez problema

Kad napokon shvatiš da hodanje s mamlazom nema nekog prevelikog smisla, neće ti biti teško raskinuti takav odnos. Da, vjerojatno će ti faliti jer si se vezala uz njega, ali činjenica je da se ljudi vežu i uz svoje otmičare nakon nekog vremena. Bitno je to da nećeš biti shrvana, a vikende nećeš provoditi valjajući se po podu u suzama.