Našminkaj se u stilu Mirande Kerr i uživaj u novim sunčanim naočalama Police!

Foto: Press Foto

SUNČANE naočale jedini su "ljetni" modni dodatak od kojeg se ne odvajamo ni zimi.

Štite nas od zubatog sunca i skrivaju podočnjake nakon ludih zimskih tuluma, a sprečavaju i škiljenje te nas tako štite od nastanka prvih borica oko očiju.

Plus - daju nam onaj željeni cool izgled!

Upravo zbog toga ove smo vas zime odlučili nagraditi trendi komadom Neymar sunčanih naočala branda Police.

Kako bi se prijavila za ove sunčane naočale branda Police, morat ćeš proći mali make-up izazov i našminkati se poput prekrasne Mirande Kerr! Na ovoj fotki nalazi se look koji tražimo - izazovan, sexy i idealan za zimu. Naoružaj se smeđim sjenilom, bronzerom i ružičastim ružem i kreni u akciju!

PRAVILA ZA PRIJAVU:

1. Našminkaj se poput Mirande Ker na priloženoj fotografiji i fotografiraj se. Kako bismo znali da se zaista radi o tebi, na fotografiji mora biti i papir s natpisom "Volim Index Rouge"! Uploadaj fotku na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotografiju u tvojoj omiljenoj zimskoj kombinaciji nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ ŠMINKA.
 
3. Prijave traju od petka 12.12. 2014. do petka 19.12.2014. u 10 sati.

4. Imena djevojka s najboljim kombinacijama objavit ćemo na Index Rougeu, u petak 19.12.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama objavljenim na Index Lajku, stručni žiri Index Rougea, odabrat će najbolju.

Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.


- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu usluga osvojenih u natječaju.

O sunčanim naočalama Neymar:

Nakon velike najave nastavka suradnje s Neymarom Jr-om, Police predstavlja modele osmišljene u suradnji s kultnim brazilskim nogometašem koji je već drugu godinu zaredom zaštitno lice poznatog talijanskog branda. Kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ ljeto 2015. donosi moderne siluete sa snažnom osobnošću inspirirane jedinstvenim i prepoznatljivim Police obilježjima. Oblici okvira predstavljaju spoj prošlosti i sadašnjosti, a naglašeni su višebojnim acetatima, prozirnošću i upečatljivim tonovima na klasičnim siluetama.

Uz poseban Neymar Jr model s krilcima u dvije nijanse i atraktivnim zrcalnim dijelom na vrhu leća, osmišljen tako da odražava osobnost popularnog nogometaša, nova kolekcija donosi retro modele s inovativnim detaljima, neobične efekte i uzorke te poigravanje kontrastima i različitim tonovima. Urbani stav novih modela najbolje su dočarali Neymar Jr, koji se ponovno izvrsno snašao pred objektivom britanskog fotografa Rankina, te meksička manekenka Daniela de Jesus u Police kampanji za 2015. u kojoj su trendy outfiti, motori i sunčane naočale povezani u zanimljivu modnu priču.