Neodoljive crno-bijele kombinacije za snježne dane

Foto: Mae Badiyan

CRNO – bijele odjevne kombinacije mnogi odbacuju i etiketiraju kao dosadne i nezanimljive, no jedna od najbitnih karakteristika takvih modnih spojeva svakako je klasika koja daje poseban šarm.

Dovoljno je imati samo malu dozu mašte i tvoja crno –bijela kombinacija može biti sve, samo ne dosadna. Prednost ovakvog načina odijevanja je što postoji brdo ključnih komada koje možeš nositi zajedno, ali i odvojeno, a posebna osobitost je što je crno – bijeli svijet s oduševljenjem prihvaćen u bilo kojoj prilici.

Tako je na primjer sasvim dovoljno u ormaru imati običan crni sako koji možeš kombinirati s apsolutno svim haljinicama koje posjeduješ, bile one jednobojne, kričave ili s uzorkom. Isto tako, za toplije dane je najbolja opcija odabrati bijele hlače jer ih također možeš iskombinirati s bilo kojom majicom ili tunikom, ovisno o tvom modnom raspoloženju.

Kako god bilo, tvoj izbor bit će dobro prihvaćen u poslovnom okružju jednako kao i na neformalnom druženju s prijateljicama ili totalno opuštenom izlasku. Odaberi potpuno bijeli outfit, poput kombinezona i kombiniraj ga s bundom od umjetnog krzna ili se odluči za malu crnu haljinu s dodacima od tila ili kože. Minimalizam uvijek ostavlja dojam elegancije, ali i jedne urbane, modno osviještene, ali nenametljive osobe. Zato, osvježi svoje jednostavne kombinacije i zavladaj crno – bijelim svijetom!