Nikel predstavlja: Set prirodne kozmetike za baršunastu kožu poput ružinih latica

Foto: Nikel

BLAGODATI romantične ruže, kraljice cvijeća poznate su od davnina.

Ovim lijepim cvijetom kroz prošlost su se njegovale dame diljem svijeta, a zbog opajajući mirisa ruža je i danas jedan od omiljenih sastojaka najfinijih parfema.

Nikel predstavlja luksuzni set za njegu u kojem se nalaze 4 prirodna proizvoda za njegu lica: hidratantna krema s ružom, hranjiva krema s ružom, tonik od ruže te ulje divlje ruže!

Kako koristiti set?


Njega počinje tonikom od ruže. Nakon tonika, na lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi Ulja divlje ruže. Njegu dovršite kremom. Ujutro nanesite hidratantnu kremu s ružom, a navečer hranjivu kremu s ružom.

Miris i djelovanje ovih božanstvenih ruža uhvaćeni su i sačuvani u ovom Nikelovom setu potpune anti-aging njege!

1. Ruža iz Damaska
(Rosa Damascena, originaire de Bulgarie) - Već stoljećima se Rosa damascena smatra simbolom ljepote i ljubavi. Intenzivno hidrira i umiruje kožu.

2. Ruža iz švicarskih Alpa
- anti-aging učinak i prevencija foto-starenja, antioksidativno djelovanje, ispitano in vivo -  inhibira karboksilaciju proteina kože, koja dovodi do nepopravljivih oksidativnih procesa izazvanih reaktivnom vrstom kisika što dovodi do nepovratnog starenja stanica kože

3. Divlja ružu (Rosa Canina) koja izvanredno obnavlja, hrani i energizira kožu, vraća joj ravnotežu i štiti je od isušivanja. Uz hidratiziranje kože i sprječavanje nastanka bora, Rosa Canina služi za liječenje opeklina, ožiljaka i keloida. Bori se protiv starenja štiteći proteine kože. Potpuna njega osjetljive i suhe kože - anti-aging i prevencija foto-starenja.