Njoj je svaki dan rođendan, jer se budi kraj ovoga...

Foto: Twitter

IAKO slavna Vicky danas službeno slavi svoj četrdeseti rođendan.

Hvala Victoria! Ne propuštamo niti jednu fotku Davida Beckhama u golišavom izdanju, a posljednju u nizu na svom je Twitter profilu objavila njegova Victoria.
 
Slavna Vicky zadnje dane provodi u slavljeničkom raspoloženju, iako danas službeno slavi svoj 40. rođendan, a njezin muž potrudio se da joj bude nezaboravan. Tako su posljednjih dana utočište pronašli u saveznoj američkoj državi Utah.
 
"Htjeli su miran i opuštajući odmor, daleko od gradske gužve, jer oboje žive 100 na sat", otkrio je nepoznati izvor. A čini se kako zgodni nogometaš ispunjava svaku želju svoje voljene supruge.
 
Na slici je David još jednom pokazao isklesano tijelo i brojne tetovaže, a moramo priznati da bez ikakve kompjuterske obrade izgleda sjajno.
 
Upravo zato, sve što možemo dodati je "sretan rođendan Vicky, blago tebi".
 
Pssst! Victoria je otkrila kako ne planira nikakvu veliku zabavu povodom rođendana. Umjesto toga isplanirala je intimnu večeru u lokalnom restoranu u Los Angelesu za obitelj i bliske prijatelje, poput Eve Longorie, frizera Kena Pavesa i kuhara Gordona Ramsaya. A šuška se i kako joj je David kupio 50 tisuća funti vrijednu dijamantnu narukvicu. E sad smo Vicky jako ljubomorne na tebe.