Novi skandal za sestre Jenner: Zaslužuju li baš one titulu najutjecajnijih tinejdžerica?

Foto: JLP

SESTRE Jenner našle su usred skandala, ni krive ni dužne.

Časopis Time donio je listu 25 najutjecajnijih tinejdžera 2014. godine, a na njoj su se našle i mlade sestre slavnih Kardashianki, Kylie i Kendall.
 
No, odmah nakon objave liste, dio javnosti digao se na noge smatrajući da one nisu apsolutno ničime zaslužile tu čast. Pitanje koje su postavili glasilo je kako dvije reality zvijezde mogu biti na istoj listi kao i Malala Yousafzai, koja je nedavno dobila Nobelovu nagradu za mir.
 
Time je to obrazložio kratkim priopćenjem: Zvijezde reality showa Keeping Up With The Kardashians zajedno se pojavljuju na crvenim tepisima, izbacile su liniju odjeće i lakova za nokte te su izdali i knjigu prošlo ljeto. Osim toga, Kendall je uspjela u modnome svijetu, a Kylie će uskoro samostalno izbaciti liniju ekstenzija za kosu te se nada da će jednog dana postati uspješna glumica. Sljedeće: milijune dolara vrijedna mobilna igrica?"
 
Osim njih, na listi su se našli i sin Will Smitha Jaden, glumica Chloe Moretz, Sasha i Malia Obama, Rico Rodriguez, poznatiji po ulozi Mannyja u popularnoj seriji "Modern Family" i Lorde.