Novogodišnji spektakl: seks u krevetu ili na otvorenom?

Foto: Freesoul

ULAZAK u Novu godinu idealno je vrijeme da malo poludiš na dobar način i trgneš svoje strasti iz zimskog sna. Novogodišnji tulum samo što nije pred vratima! Seksaj se sa svojim dragim dok stara godina odbrojava posljednje sekunde.

Seksi show u krevetu

Čarolija božićnih blagdana možda te uljuljala u romantičnu bajku, ili si prespavala cijelu zimu ispod vunenog pokrivača. Odbaci sa sebe termo čarape i debele veste i uskoči u seksi odjeću:  čipkasto donje rublje po mogućnosti u crvenoj boji, seksi samostojeće,mrežaste čarape. Nakon što si se pobrinula da izgledaš kao milijun dolara pripremi teren. Šampanjac je idealno piće za Novogodišnju proslavu, a ne bi bilo loše da možeš nabaviti jagode i šlag. Okus jagode nakon gutljaja šampanjca seksi je koliko i šlag razmazan po tvojim grudima. Nemoj zaboraviti svoje najdraže klupske hitove na repeatu! Nakon što te tvoj dragi cijelu poprskao šampanjcem, stavi mu povez na oči i namami ga u krevet, a onda ga veži lisicama. Ukoliko još nisi nabavila lisice u sexy shopu možeš upotrijebiti svileni šal ili neku zgodnu maramu. Ako voliš grubo, upotrijebi obično uže, a umjesto šlaga poigraj se s voskom i svijećama kao Sharon Stone u filmu „Sirove strasti“. Možeš odjenuti bilo koju seksi uniformu poput medicinske sestre, francuske sobarice ili zločeste učiteljice. Šapći mu na uho svoju prljavu fantaziju, a nećeš pogriješiti ako zamijenite uloge i dopustiš mu da on tebe priveže za krevet i nalupa po guzi. Osim što ćeš ga izluditi i šokirati na pozitivan način, budi sigurna da tvoj frajer nikada neće zaboraviti takav doček koji  si mu priredila. Muškarci takve stvari jednostavno ne zaboravljaju.

Brzinski seks na tulumu

Iskoristi trenutak u kojem svi sa šampanjcem u rukama uzbuđeno odbrojavaju zadnje minute fokusirani na vatromet u ponoć. Reci svom dečku mu da imaš iznenađenje za njega, uhvati ga za ruku i odvuci u zadnji čas. Iskradite se potajice s tuluma. Sama procjeni koje je idealno mjesto za seks: da li je to kupaonica ili hodnik ako ste u kući ili stanu, ili grm u vrtu na minus 10. Hoćeš li ga izvesti iz kluba ili ga odvući u neki tajni kutak dok nitko ne gleda. Ako dočekuješ Novu godinu na otvorenom, mračna uličica kao davno isprobani recept uvijek pali samo obuci odjeću koja se lako skida. Priušti sebi i svom frajeru za Novogodišnji doček scenu iz filmova, a ako ste hrabar i odvažni par ionako vam neće biti bitno da li vas itko gleda.