Odbio glumiti u "Prijateljima": Osam zanimljivih činjenica o Justinu Therouxu

GLAVNA vijest u showbiz svijetu sigurno su zaruke Jennifer Aniston i Justina Therouxa. S obzirom na to da je Jen dostojnu zamjenu za Brada tražila godinama i pronašla ju upravo u Justinu, vjerujemo da za to ima dobrih razloga. Donosimo vam nekoliko zanimljivosti o njenom novom odabraniku:

Justin je glumio u mnogim popularnim filmovima poput "Your Highness", "Charlie's Angels: Full Throttle", "Miami Vice", "Zoolander" te, naravno u "Wanderlustu" na čijem je snimanju i započela njegova romansa s Jen.

Očito je kako im nije bilo suđeno da se upoznaju ranije jer je Justin odbio doći na audiciju za svima znane "Prijatelje". Kasnije je izjavio: "Zapravo ne žalim za tim propustom, no tko ne bi volio biti super bogat".

Glumac se pojavio i u kultnoj "Sex and the City" seriji čak dva puta, ali u različitim ulogama. U jednoj je epizodi glumio Jareda - samodopadnog pisca koji je zavodio Carrie za barom. Godinu kasnije pojavio se u epizodi zvanoj "Shortcomings" u kojoj je glumio Vaughna, autora koji je patio od problema preuranjene ejakulacije.

Theroux je također izvrstan plesač. Svoje je plesno umijeće pokazao najprije u "Zoolanderu" a potom i u "Ellen" showu, i to zahvaljujući upravo svojoj sadašnjoj zaručnici.

Dobra je vijest da ovaj zgodan glumac ima mlađeg brata - Sebastiana Therouxa, koji je rođen 1989. godine.

Ovog seksi frajera sigurno nećete vidjeti da jede sočan odrezak jer je deklarirani vegetarijanac.

Theroux je više puta gostovao u seriji "Parks and Recreation", a u jednoj od epizoda Justinov lik govori o Jen i njenom pogrešnom izboru muškaraca.

Justin dolazi iz obitelji koja je nadarena za pisanje, pa tako i on nije izuzetak. Glumac je napisao scenarije za "Tropic Thunder", "Iron Man 2" i "Rock of Ages".