Odgovor na tajanstveno pitanje: Zašto muškarci šalju slike svojih penisa?

MUŠKARAC koji nikada nije uslikao svoj penis i poslao ga nekoj curi ili nema mobitel s kamerom, ili nema penis. Neke cure traže slike, nekima je svejedno, neke izričito naglašavaju da ne žele takve slike, ali većina će ih kad-tad dobiti. Samo pazite gdje držite mobitel, a ako vam nije jasno zbog čega šalju takve fotografije, ovo su neki od mogućih razloga:

To je način udvaranja

Zaboravite na gitaru ispod prozora, ljubavna pisma ili slatki SMS: Došli smo u vrijeme kada je slika penisa znak predanosti i ljubavi. Čini se kao totalna glupost, ali moramo priznati da ima smisla: Tip pošalje sliku, cura pomisli: "Ako mi je poslao nešto tako osobno, znači da mi vjeruje i da mu je stalo", i svi su sretni i zadovoljni.

Ponosni su

Jednostavno rečeno, tipovi su ponosni na ono što nose u gaćama. Taj ponos može biti opravdan ili krajnje neopravdan, ali muškarci ionako nisu previše realistični u ovom području: Ako je tu, slikat će ga. Sreća njihova da izolirani objekti izgledaju veće nego kada imamo cijelu sliku, jer se gube proporcije.

Većina muškaraca misli da ćemo, kada otvorimo poruku sa slikom njihovog penisa, pocrvenjeti, spremiti sliku u neki skriveni folder, ili ju možda izbrisati. Krivo. Prva kava s bliskim frendicama pretvorit će se u trač partiju u kojoj ćemo vam se smijati jer ste nam poslali sliku, pokazivati tu sliku u krug, a vaš će penis pod vještim okom svih prisutnih biti ocjenjivan, vrijeđan i ismijavan. Možda vam se to i sviđa, ali nekako sumnjamo.