Oprostile bi mu: Kit Harington u novom broju GQ-a priznao kako je narcisoidan

Foto: GQ

WINTER is coming...

No, zgodni Kit Harington ovdje je da nas ugrije. Za to je zaslužna naslovnica novog broja britanskog GQ-a za siječanj 2015. godine, na kojoj Kit izgleda kao i uvijek - odlično.
 
 
Uz to, zgodni glumac,najpoznatiji po ulozi Jona Snowa u popularnoj seriji "Game of Thrones", imao je za reći dvije-tri o svojim kolegama, ali i samom sebi. "Svi glumci su narcisoidni, uvjeravam vas, svi do jednog. Svi žele ustati i htjeti da ih drugi gledaju. To je zato što su dobivali premalo pozornosti kao djeca ili su imale previše pozornosti pa su htjeli još. Ja spadam u ovu drugu skupinu", iskreno je priznao Kit.
 
O ljubavnom životu ovog ljepotana puno se šuškalo. Najpoznatija djevojka mu je Rose Leslie, s kojom je glumio u spomenutoj seriji, no s njom već dugo nije viđen.  Šuškalo se kako je na setu osvojio i zgodnu Emiliu Clarke, koja je u seriji utjelovila plavokosu Daenerys, a navodno je prošle godine na njegov šarm pala i Rachel McAdams, koju ćemo 2015. godine gledati u drugoj sezoni popularne serije "True Detective".
 
Tko bi mu odolio?