Orlandu Bloomu se ne sviđa novi dečko njegove bivše supruge Mirande

Foto: JLP, Splash

ORLANDU je doista teško udovoljiti.

Glumac Orlando Bloom još se 2013. godine odlučio rastati od jedne od najpoželjnijih žena na svijetu, manekenke Mirande Kerr i to nakon 6 zajedničkih godina.
 
Otad ga se povezivalo s brojnim ženama, među kojima su i Selena Gomez i Margot Robbie, no čini se kako Orlando i dalje ima pik samo na jednu i to bivšu suprugu, odnosno na njezine izabranike, a to mu nije prvi put.
 
 
Prisjetimo se samo prošlogodišnjeg fizičkog obračuna Orlanda i Justina Biebera ispred 
jednog restorana na Ibizi. "Justin je sjedio za jednim stolom, a Orlando za drugim. No, kad su Bieber i njegova ekipa prolazili pokraj njegovog stola, glumac se odbio rukovati s Bieberom", rekao je jedan od izvora za Page Six. Bieber je Bloomu navodno dobacio "bila je dobra", dodaje izvor, a riječ je bila o Mirandi, s kojom se Bieber navodno sprijateljio nakon razvoda, iako za to nikada nije bilo službene potvrde.
 
Godinu dana kasnije, Orlanda muči novi dečko lijepe manekenke, osnivač popularnog Snapchata, Evan Spiegel. 
 
 
"Muči ga to koliko vremena s njim provodi njihov sin Flynn. Par je stalno skupa i djeluju kao mala, sretna obitelj, a Orlando misli da je to prebrzo i previše. No, Flynn obožava Evana i ponaša se prema njemu kao da mu je on tata, ali i obrnuto", otkrio je nepoznati izvor.
 
Možda je vrijeme da odustaneš, Orlando. Život ide dalje, a i svi su sretni.