Otkrivaju se novi detalji sa snimanja najomraženije modne naslovnice u povijesti

Foto: Vogue

NE stišava se buka oko naslovnice Vogue sa Kim i Kanyeom.

Tek što su se malo stišale glasine oko toga čime je najpoznatija starleta na svijetu zaslužila ovako prestižnu naslovnicu, javile su se one kako je malena North bila našminkana za vrijeme snimanja te kako se Kim ponašala kao prava razmažena diva.
 
No, make up artist Aaron de Mey stao je u obranu slavne Kim, izjavivši kako naravno da malena North nije imala šminku, a previše je nije trebala niti Kim, jer je prirodno lijepa pa je sve bilo u duhu minimalizma.
 
"Pored Kanyea i North, bilo nam je bitno da izgleda realistično, a ne umjetno. Naglasili smo oči i to je sve što je bilo potrebno. Kanyeu se sviđao make up, no imao je zamjerki oko haljina, ali ne u negativnom smislu, nego više kao podrška", izjavio je Aaron. A zašto nas to ne čudi? 
 
U isto vrijeme, slavna starleta pojavila se u Late Night Show Setha Meyersa te još jednom naglasila kako joj je ovo bila velika čast. "Znala sam da će izaći editorijal, ali nisam imala pojma da se radi o naslovnici. Jako sam ponosna, jer smo pisali povijest. Kanye je prvi reper na naslovnici, ja prva reality zvijezda", rekla je Kim.
 
Uz to, otkrila je i kako su se dobro nasmijali na snimanju, s obzirom na malenu Kanyeovu nezgodu s mezimicom, koja ga je popiškila dok su snimali sliku na kojoj ona leži na njemu. "Pokušavao mi je reći što je bilo, ali ja ništa nisam čula od silne buke oko nas. Kad sam shvatila što se dogodilo, digla sam se i otišla sve to počistiti", kroz smijeh je ispričala Kim.
 
Također, otkrila je kako joj je najteže bilo čuvati tajnu od svoje obitelji i prijatelja. "Ne mogu ja to, ja imam velika usta", priznala. Ni to nas ne čudi...