Ovo sigurno niste znali: Natjecateljice za titulu Miss Amerike šminkaju se same!

Foto: Screenshot YouTube

KAD pomislite na natjecateljice s izbora za Miss Amerike, na pamet vam sigurno dolaze prizori natapiranih frizura, besprijekorne šminke i blještavo bijelih zubi, no jeste li znali da su za sve to odgovorne same natjecateljice?

Kelly Richardson, koja djevojkama nanosi lažni ten prije natjecanja, za Huffington Post otkrila je tu zanimljivu činjenicu: "Miss Amerike dužna je sama se šminkati pa tako za vrijeme izbora djevojke ne smiju koristiti usluge vizažista i frizera. Moraju se same snaći."

Dodala je i kako cure mogu potražiti pomoć vizažista za vrijeme prednatjecanja, no na završnoj večeri moraju pokazati koliko su spretne sa šminkom i lakom za kosu.

Miss Amerike za 2013. godinu, Mallory Hagan, izjavila je za Beauty Blitz: "Inače mi treba 45 minuta da se spremim, no sada ipak trebam više vremena kako bi dobila izgled koji će zadovoljiti brand Miss Amerika."

Psst! Ovaj glamurozni izbor održao se prije dva dana, a  reakcije na najnoviju Miss Amerike pogledajte kod naših kolega na Index Blacku.