Pet razloga zašto frajeri vole imati ženske prijateljice

Foto: Screenshot Youtube

IMA tih nekoliko stvari, koje ne podrazumijevaju mogućnost povremenog neobaveznog seksa.

1. Iskrenost oko stila
 
Ženske prijateljice za njih su simbol brutalne iskrenosti, barem kad je u pitanju njihov izgled. S druge strane, dečkima to itekako paše, jer tako dobivaju besplatne savjete. Od mama i cura to ne očekuju, jer ih one često ne žele povrijediti i imaju onaj stav da uvijek moraju biti podrška.
 
2. Razumijevanje žena
 
Žene međusobno komuniciraju jezikom, koji muškarci očito ne shvaćaju. Upravo zato, ženske prijateljice muškarcima mogu otkriti puno toga o curi koja im se sviđa, i prije nego oni poslože sve kockice. Također, mogu učinkovito objasniti čime ste povrijedili svoju bolju polovicu i kako da se iskupite radi toga.
 
3. Njezine prijateljice
 
Druženje sa žena, automatski znače i upoznavanje mnogih drugih žena, što pak otvara brojne mogućnosti za upoznavanje potencijalne partnerice ili zabavu, ovisno u kojoj ste životnoj fazi. A muškarci to itekako znaju.
 
4. Drugačija iskustva
 
Muškarci nikad ne bi pogledali neke filmove da nema žena. Vrlo vjerojatno ne bi ni otišla na neke kulturne događaje ili isprobali neko jelo, koje ne podrazumijeva biftek. Upravo tu uskaču ženske prijateljice, koje rade planove i samo jave što su isplanirale.
 
5. Razgovori i humor
 
Neke stvari nisu za djelenje s partnericom. Za takve stvari tu su prijateljice, za koje postoji mala šansa da će nešto krivo protumačiti.