Pitanja koja bi si trebala postaviti prije nego što uđeš u vezu sa starijim muškarcem

DA, ima nešto slatko i privlačno u mlađim dečkima koji obožavaju svoju gitaru i snove u kojima su buduće hip hop/rock zvijezde, koji ne znaju što je to predigra, a još manje što su to iskrenost i poštovanje. Zato ponekad bacimo oko na nekog stabilnijeg i profinjenijeg, te nekog tko više voli čitati Jutarnji od Klika. Bilo da si već zaljubljena preko ušiju u svoga "srebrnoga lisca" ili si se tek bacila u lov, potrebno je postaviti si nekoliko pitanja prije nego što se upustiš u nešto ozbiljno:

Želim li se udati?

Osjećaš li da nisi proživjela život punim plućima, a odlazak pred oltar ne dolazi u obzir u skorije vrijeme, vezu s ovim tipom možeš zaboraviti. Naime, kad dođu u određene godine, koliko god se oni to trudili negirati, počinju tražiti onu pravu! Ako misliš da okolina ne vrši pritisak na mušku populaciju, kao i na žensku - varaš se. Jedina je razlika u tome da oni taj pritisak počinju osjećati kasnije nego što ga osjećamo mi.

Želim li djecu?

U ovom slučaju postoje dvije opcije. Jedna je da će htjeti djecu što prije, a druga je da ju već ima. Uz ponosnog tatu, ti ćeš postati ponosna maćeha. Ne mislimo da u tome ima nečeg lošeg, ali imaj na umu da ćeš u takvoj, već formiranoj obitelji, ti biti na drugome mjestu. Ako ne možeš podnijeti činjenicu da ti nisi prva žena koja će mu roditi dijete ili ako ne možeš prihvatiti odgoj tuđega djeteta, predlažemo ti da kreneš dalje.

Koliko sam zadovoljna s financijskom situacijom?

Ako si tek na početku karijere, tražiš poslove ili si još uvijek obični "potrčko" u firmi, možda će ti biti teže uz čovjeka koji je u svojoj karijeri  više-manje postigao sve što želi. Ne želiš li ovisiti o nekome drugome, najprije se pobrini sama za sebe, a tek onda počni gledati na potencijalne partnere. U protivnom bi te ovisnost o nekome mogla stajati osjećaja manje vrijednosti.

Jesam li spremna na novo seksualno iskustvo?

U redu, sa svakim ćeš frajerom imati novo seksualno iskustvo, ali s onim starijim imat ćeš i novo i posebno iskustvo, a tko bi tome mogao reći "ne"? Možda one djevojke koje su stidljivije ili nemaju dovoljno seksualnog iskustva, ali vjerujemo kako će stariji partner imati razumijevanja i strpljenja u oba slučaja.