Podla plavuša: Katherine Heigl iskoristila Johna Mayera i natjerala supruga na vezu

Foto: In Style, Tumblr

OBOŽAVAŠ Katherine Heigl, junakinju brojnih ljubavnih filmova? Možda ti neće biti tako simpatična kad pročitaš njezinu posljednju izjavu...

Visoka plavuša 2009. godine udala se za Josha Kelleyja s kojim je i danas u sretnom braku, no izgleda kako vjenčanja ne bi ni bilo da se Katherine nije poslužila prljavim ženskim trikovima.

Glumica je nedavno nastupila u emisiji "The Meredith Vieira Show" u kojoj je priznala kako je glumila da ju zanima John Mayer kako bi pridobila pažnju današnjeg supruga. Između Johna i Katherine nije postojala nikakva ljubavna priča, no glumica ju je odlučila izmisliti kako bi "ulovila" Josha.



"Josha i Johna upoznala sam u isto vrijeme. John Mayer i ja smo odrasli u susjednim gradićima pa znamo iste ljude. Moj Josh je tada baš otišao na turneju i pravio se nedostižnim. Tada nisam znala jesmo li zajedno i što se točno događa.", izjavila je Katherine.

"Glazbenici su jako ljubomorni jedni na druge i vole se natjecati. Tako sam Joshu preko telefona jedan dan rekla: "Josh, moram biti iskrena. Zanima me gdje stojimo jer ako nismo zajedno, pokušat ću nešto s Johnom Mayerom", nastavila je plavuša bez imalo grižnje savjesti.

Kroz smijeh je otkrila i kako je svoj prljavi trik otkrila tek godinu dana nakon vjenčanja. Rekla sam mu: "Izigrala sam te!"