Ponašaj se kao muškarac (i uživaj u životu bez grižnje savjesti)

ŽENE se uvijek žale na ponašanje svojih muškaraca, a ponekad čak pokušavaju pronaći i lijek za način na koji on doživljava svijet. Umjesto da tražiš načine kako da ga preodgojiš, preuzmi njegove navike, barem na tjedan dana, i vidjet ćeš ogromnu razliku. Uskoro bi mogla ostati bez stvari za žaljenje na kavama s frendicama.

1. Čekaj da se on javi

Umjesto da mu šalješ poruke i čekaš odgovor, riješi se stresa i jednostavno se nemoj prva javiti. Prvo vrijeme neće primijetiti, ali jednom kad primijeti, toliko će se prepasti da će postati stroj za poruke.

2. Izađi s frendicama


Koliko si već puta htjela provesti mirnu večer s njim, a on je u zadnji čas otkazao jer se dogovorio nešto s frendovima? Umjesto da svoje planove krojiš prema njemu, napravi vlastite planove i uživaj. Ako je normalan, vrlo brzo će te dočekati kod kuće s večerom i filmom.

3. Odmori nakon jela


Muškarci nakon dobrog ručka vole malo odmoriti, a većina se žena prima suđa kako ga ne bi morala prati kasnije. Sljedeći put kad se najedeš ručka koji si sama napravila, preseli se na kauč i ne miči se. Usput dobaci tipu da bi mogao oprati suđe: Jako će se iznenaditi, ali nemoj se dati pokolebati.

4. Misli na sebe u krevetu

Sljedeći put kada ste u krevetu, ponašaj se kao muškarac: misli na sebe i svoje zadovoljstvo, uzmi ono što želiš, i odspavaj nakon toga. Možda ćeš djelovati sebično, ali to i je cilj, pogotovo ako si ti inače ta koja sve radi dok on samo uživa.