Povratak u djetinjstvo: Što tvoj najdraži princ govori o tebi

Foto: Disney

DISNEY tvrdi da možemo puno naučiti o nekome prema podatku koji mu je muški lik iz njihovih priča bio najdraži. Pa krenimo redom.

1. Princ Phillip

Takve djevojke kod muškarca žele "cijeli paket" - izgled, status, ali ipak im je najvažnija osobnost. Princ Phillip iz "Trnoružice" upravo je takav - ima dobar smisao za humor, misli svojom glavom i drži se onoga u što vjeruje. Dakle, potrebno je nešto više od lijepog lica.

2. Aladdin


Aladdin je s jedne strane jedan od najmanje razmetljivih prinčeva. Ako je Aladdin tvoj izbor, vjerojatno tražiš dečka koji u sebi ima "divlju crtu", ali i onu nježniju stranu, koju se ne boji pokazati. No, s takvima treba biti na oprezu,  jer ponekad znaju i pretjerati sa ludim idejama.

3. Princ Charming


Ako je svakako najpoznatiji Disney princ ujedno i tvoj najdraži lik, čini se kako ne tražiš puno. Sve što želiš od muškarca je da te tretira kao princezu i sve dok je tijara na glavi, dobro je. Također, nemaran izgled kod tebe ne prolazi najbolje.

4. Flynn Rider

Baš kao u "Vrlo zapetljanoj priči" - Flynn je princ, ali se ponaša kao da nije. Ako je on tvoj izbor, kod tebe prednost prije svega imaju oni netradicionalni, uštogljeni frajeri, već opušteni, otvoreni i vrlo društveni primjerci. Oni koji su spremni za avanturu s vremena na vrijeme.

5. Princ Eric

Princ Eric jedan je od onih koji ni sam ne zna tko mu se sviđa, što ga čini još privlačnijim. Pomalo smotan, kojem je ipak izgled jača strana od one druge. No, upravo ta njegova slatka zbunjenost natjerat ćete da zaboraviš na sve ostalo. Baš kao što je to bio slučaj s Ariel.

6. Princ iz Snjeguljice

On u pravom životu utjelovljuje pomalo teatralni tip muškarca - romantičara, koji zna iznenaditi svoju djevojku, spasiti dan, a možda čak i napisati ili otpjevati pjesmu, samo za nju.

7. Princ Naveen

Ili princ-žaba. On je jedan od onih koji pametno koristi svoje riječi i njima zavađa, jer zna što žene vole čuti. No, i s njim valja oprezno, kako ne bi baš sve ostalo samo na - riječima.

8. Princ Edward


Mamin sin.