Preokret u zahlađenim odnosima: Beyonce objavila obiteljsku fotku i sentimentalni status

Foto: Instagram

I DOK Kim i Kanye kupuju kuću iz snova za svoju malu obitelj, sve su glasnija šuškanja o raspadu one, koju su stvorili slavna Beyonce i Jay-Z.

Kako su ranije ovaj tjedan prenijeli gotovo svi strani mediji, slavni par na zajedničkoj turneji vodi odvojene živote. "Nisu samo u različitim sobama, nego i u različitim hotelima te svatko posebno dolazi na nastup", kazao je izvor koji tvrdi i da je najveći problem u braku njegovo nepodnošljivo kontroliranje, kojeg se ne želi odreći ni sada, kad su odnosi zahlađeni.
 
No, unatoč tome, slavna pjevačica na svom Instagramu objavila sliku svog supruga na ulasku u privatni avion i s malenom Blue Ivy u naručju. Prethodno je bračni par odradio koncert u San Franciscu, u sklopu svoje turneje "On The Run", koja vrijedi 100 milijuna dolara. "Hvala San Francisco! Savršeno mjesto za upotpuniti najbolju turneju u mom životu. Hvala svim fanovima, koji su ju podržali", napisala je.
 
No, upućeniji tvrde kako su takve slike samo predstava za javnost te kako na pozornici supružnici samo pokušavaju glumiti kemiju te da su oboje jako umorni od svega.
 
Nadamo se da će slavni par uspjeti prebroditi ovu krizu. Ipak su to Jay i njegova Queen B.