Proljetni trend: Mala bijela haljina

COCO Chanel tvrdi da svaka cura koja drži do sebe u ormaru mora imati malu crnu haljinu i sigurni smo da ju skoro svaka i ima. Praktična crna haljinica lako se kombinira i idealna je za sve prilike bez obzira na stil ili dob.

No ovo proljeće situacija se okrenula, a ton haljine je krenuo u totalno suprotnom smjeru. Topli proljetni i ljetni dani postali su potpuno nezamislivi bez obične bijele haljinice. Trend je nametnut od gotovo svih dizajnera pa su tako malo bijele haljine u velikom broju i različitih modela i dužina prošetale modnom pistom te postale potpuno nezaobilazne za tople dane .

Bijela haljinica izvrsno pristaje na preplanulu put uz šešir i cipele pune pete za popodnevne šetnje ili uz vrtoglavo visoke potpetice i decentni nakit za večernje izlaske. Ona se također može dobro kombinirati i uz platnene tenisice ili vesele balerinke.

Igranjem s modnim dodacima bijelu haljinicu, baš kao i crnu,možeš nositi u svom stilu, no jedno je sigurno, proljeće i ljeto će proći u znaku male bijele haljinice.