Proljetno čišćenje lica

Foto: Press Foto

SVEOBUHVATNA njega lica uključuje svakako temeljito čišćenje. Stoga je preporučljivo u proljeće napraviti piling lica koji će nam pomoći da odstranimo suhe, odumrle stanice kože i damo priliku licu da se regenerira. Maska na bazi zelene ili neke druge gline izvući će iz pora sve nečistoće koje su se nakupile i vratiti našem licu zdravi izgled.

Nakon čišćenja lica nužno je kožu nahraniti posebnim kozmetičkim kremama koje će vašoj koži vratiti vitalnost. Zimi je važno kožu opskrbiti s dovoljno masnim kremama koje će ju zaštititi od hladnoće ili suhog zraka koji nastaje uslijed grijanja prostorija u kojima boravimo. U proljeće je dovoljno pobrinuti se da koža bude hidratizirana i zaštićena od UV zračenja.

Što se nanošenja make-upa tiče, u proljeće vrijedi pravilo: manje je više. Prije nanaošenja pudera ili make-upa svakako lice namažite laganom dnevnom kremom koja ne zatvara pore, nego koži daje potrebnu hidrataciju tijekom dana.


Prirodne kreme za posebnu njegu koju vaša koža zaslužuje stiže nam iz linije proizvoda za svakodnevnu njegu Bocassy Paris.


Lagana dnevna krema iz linije Bocassy Paris proizvoda sadrži prirodnu anti-oksidativnu formulu koja utječe na odgađanje pojave vidljivih znakova starenja. Krema je namijena svim tipovima kože žena u dobi od 25 do 45 godina.

 

 Hidratantna noćna krema  sadrži izuzetan kompleks vitamina i antioksidanta koji  vidljivo učvršćuju kožu i dokazano jačju elastičnost. Kristalizirani alantoin stimulira proliferaciju stanica te tako obnavlja kožu jačajući kožno tkivo. Alantoin potiče zarastanje manjih oštećenja kože i koži daje svježinu.



Lajkate nas?