Prva šuška malog Romea: Zaradio 45 000 funti na Burberyjevoj reklami

Foto: Screenshot Youtube 

NIJE loš džeparac za 12-godišnjeg klinca. 
 
Obiteljsko carstvo Beckhamovih procjenjuje se na 210 milijuna funti. No, ni to nije spriječilo mamu Victoriju i tatu Davida da zaposle 12-godišnjeg Romea, da u kućanstvo donesi još koju funtu. Ali, ovdje se ne radi "o kojoj funti", već o 45 tisuća, koliko je Romeo zaradio za božićnu reklamu za Burberry.
 
Kada bi se to računalo po satu, za jedan radni dan od 8 sati, iznos bi bio 94 funte po minutu. Možda već možete čuti naš plač.
 
I dok je opće poznato kako su u svijetu modelinga, muškarci plaćeni manje od žena, čini se kako Romeo s tim nema problema. Suradnja s poznatim brendom dogovorena je preko Simona Fullera, bivšeg menadžera popularne grupe Spice Girls, u kojoj je pjevala Romeova mama Victoria, koji već dugo gradi Beckham brend i koji je samo Victoriji "zaradio" 100 milijuna funti.
 
Podsjetimo, Romeo se u reklami našao u ulozi Kupida, između lijepe plavokose manekenke Mie i starijeg modela. U prepoznatljivom Burberry baloneru, Romeo je pokazao i zavidne plesne pokrete. I dok malac zarađuje ozbiljni novac, njegov 15-godišnji brat Brooklyn za svoje je "izlete" u modne vode i razne editorijale navodno dobio puno manje iznose.