Robert Pattinson: U paketu s djevojkama dolaze i uputstva na 800 stranica pisana kineskim jezikom

ROBERTU PATTINSONU teško je razumjeti ženski rod, barem ako je suditi po njegovim tvrdnjama, prenosi ShowBiz Spy.

Glumac, koji je sve donedavno bio pod povećalom javnosti zbog skandala s Kristen Stewart, priznao je da vjeruje kako bi bilo puno lakše odgajati sina nego kćer budući da su muškarci manje komplicirani: "Mislim da bih se bolje razumio sa sinom. Djevojke je teško razumjeti. Uputstva koja dolaze s njima u paketu imaju otprilike 800 stranica koje su ispisane na kineskom. Čak i kad ih znaš pročitati, shvatiš da nedostaje 32 poglavlja koja su nužna za razumijevanje pa onda moraš improvizirati. No s dječacima je lakše - sport, TV, video igra, malo soka, i on je sretan"!

Iako je Robert sretan što je dobio ulogu Edwarda Cullena u "Twilight" sagi, smatra kako posljedice uspjeha u Hollywoodu i nisu tako sjajne.

"Na kraju krajeva, ta mi je uloga omogućila bolji život. No gledajući s druge strane - izgubio sam ono što sam cijenio najviše - svoju slobodu. Neki su mi rekli da je to cijena uspjeha. Ispričavam se, ali ja se ne mogu složiti s tom tvrdnjom. Mislim da je cijena previsoka. Čudno je to. Sad, kad je snimanje napokon završeno, osjećam se sretnim jer sam skinuo težak teret s ramena, ali u isto sam vrijeme i tužan. Znam da sam uspješan. Hoće li to potrajati? Ne znam, no ako mi se već sutra zaredaju filmski neuspjesi - neću plakati zbog toga", priznao je seksi glumac.