S njom spava, tebe zove: Vrijedi li se boriti za takvog muškarca?

Foto: V magazine

JESI li se ikad pitala vrijedi li se truditi oko dečka koji je u vezi, bila ona jako ili nešto manje sretna?

Iskrice između vas postoje, super se slažete, ali je sve to na prijateljskoj bazi. On neće (vjerojatno) ništa pokušati, puno hrabriji će biti preko poruka, a ti nećeš pokazati da s tvoje strane postoji nešto više od prijateljskog druženja i dobre zezancije, zbog njegovog statusa. Mi smo se pitali što ženama sve prolazi kroz glavu u takvim situacijama? Je li ljubav to što on ima s drugom ženom, ako pokazuje zainteresiranost za tebe?

Bilo da se radi o vezi, braku ili nekoj drugoj vrsti zauzetosti, to su trenuci kada trebaš poslušati ono što ti govori razum, a razum bi trebao reći da sigurno ne želiš biti nečija zamjena. Ne osporavamo da ga je nešto na tebi privuklo. Ono što očito fali njegovoj curi. No, često ispadne da takav muškarac obećava sve i svašta, no nekako uvijek ima izgovor zašto ju ne želi ostaviti. Treba li ti takav muškarac predstavljati prioritet u životu? Onaj kojem je stalo pokazati će to djelima, a ne riječima. Možda ti to zvuči kao klišej, ali to je doista istina, koju je nerijetko teško priznati. No, ako mu nije dobro, maknut će se od nje. Pa kako se ponašati u takvim situacijama? Prepusti njemu da odluči što će dalje! Bez pritiska. No, ako krene odugovlači sa svojim odgovorom, ma kakav on bio, vrijeme je da kreneš dalje, jer iz toga neće proizaći ništa dobro. Pa prije nego dopustiš da prevladaju osjećaji razmisli o slijedećim stvarima:

1. Želiš li biti krivac za raspad nečije veze?

2.Je li on doista vrijedan cijelog tog kaosa?

3. Hoće li isto to jednog dana učiniti tebi?

Još uvijek ima dovoljno slobodnih muškaraca oko kojih se isplati potruditi i koji će shvatiti da si i ti vrijedna truda. Ljudi obožavaju stvari koje su im zabranjene. Zato se prije svega pitaj je li to samo hir ili iskrena želja?