Sexy duo: Što su Sofia Vergara i Reese Witherspoon obukle za premijeru filma "Hot Pursuit"

Foto: JLP

SIMPATIČNE glumice Sofia Vergara sinoć su u Hollywoodu predstavile svoju novu komediju "Hot Pursuit" i oduševile obožavatelje svojim atraktivnim haljinama.

Svaka glumica odlučila se za outfit u sebi prepoznatljivom stilu pa je Sofia izabrala stil sex bombe, a Reese stil glamurozne holivudske slatkice.

38-godišnja Reese Witherspoon pojavila se u prekrasnoj satenskoj haljini do koljena s bijelim prednjim dijelom i čupastim detaljima.

Ova haljina otkrila je sexy noge popularne glumice koje je dodatno naglasila elegantnim crnim sandalama. Plavuši Reese odlično pristaje valoviti bob s razdjeljkom na stranu, ali i crveni ruž koji je sparila sa crvenim noktima.

Prije izlaska na crveni tepih Reese je na Instagramu objavila fotku sa svojim najstarijom kćerkom, lijepom 15-godišnjom Avom.

42-godišnja Sofia Vergara i na ovoj je premijeri izgledala nestvarno dobro, odjevena u pripijenu, čipkastu, zlatnu haljinu i s bujnim slapovima kose koji su joj u valovima padali niz leđa.



Premda nam se haljina s potpisom dizajnera Georgesa Chakra itekako sviđa, mislimo da je malo pretjerala sa zlatnim cipelama slavnog Christiana Louboutina koje su zbog velike platforme izgledale  jeftino.

Stvar je, naravno, spasio prekrasni zaručnik Joe Manganiello koji svoju dragu nije ispuštao iz vida.