Sexy jesen za slavne cure: Uz ovakve figure kaputi im ni ne trebaju

Foto: Guliver/Getty

DOK mi kupujemo kape i rukavice kako bi se pripremili za hladnu jesen, cure s A-liste i dalje biraju samo komade koji će laskati njihovim isklesanim figurama.

Pogledajte što su ljepotice sa celebrity A-liste nosile ovih dana.

Alessandra Ambrosio za dodjelu nagrada Latin Grammy Awards pokrila je ramena, no otkrila grudi i duge noge. Slavna anđelica kuće Victoria's Secret ovim je lookom kopirala Kim Kardashian koja taj zavodljiv Balmainov model nosila početkom godine na dodjeli nagrada MTV Music Video Awards, no mislimo da prisutnim muškarcima to ni najmanje nije smetalo.

Jennifer Lopez izgledala je predivno na nedavno održanoj dodjeli nagrada Annual Hollywood Film Awards na kojoj se pojavila u pripijenoj crno-bijeloj haljini s prozirnim gornjim dijelom. Riječ je o haljini Zuhaira Murada koju je Jennifer upotpunila crnim štiklama i ružem u boji koralja.

Preslatka Ariana Grande za koncert "A very Grammy Christmas" pripremila je čak 2 outfita u božićnom stilu. U koketnom crvenom kompletiću topa i suknje do ispod koljena izgledala je otmjeno i zavodljivo dok je u zabavnoj bijeloj haljinici s perjem i šljokicama pokazala razigranu narav.

Rihanna obožava sexy odjeću pa se čak i žensko odijelo s pencil suknjom u njezinoj izvedbi pretvara u zavodljiv kompletić. Za premijeru filma "It's not over" obukla je ružičasti kostimić s potpisom Altuzzara, no nije se zamarala s oblačenjem bluze ispod blejzera, a gumbiće na suknji ostavila je otkopčanima.