Spremna za plažu u 24 sata

Foto: Lisca, weheartit, Ilustracija Index

SUTRA ideš na godišnji, a ne osjećaš se spremnom, ni fizički ni psihički?

Glavu gore, mi imamo plan koji će ti pomoći da se u samo 24 sata spremiš za plažu i godišnji odmor koji si i zaslužila.

1. Prestani jadikovati

Ne izgledaš kao Chrissy Teigen u badiću? Ne izgledamo ni mi, to sada nije ni važno! Do druge godine stesat ćeš liniju u teretani, a sada je važno da prihvatiš sve svoje mane i odlučiš izgledati najbolje što možeš i ludo se zabaviti.

2. Tri dobre kombinacije

Prije nego kreneš na put pronađi tri kombinacije koje ti fantastično stoje. To ne mora biti trendi badić i najnovija haljinica koja ti nikako ne stoji. Provjereni stari bikini, lijep pareo, dobre hlačice ili suknja punog kruga, mala crna haljinica za izlazak - to su stvari u kojima ćeš se osjećati lijepo i samopouzdano i njih bi trebala ponjeti sa sobom.

3. Što je s kosom?

Uz modne kombinacije, važno je da osmisliš i jednu ili dvije ljetne frizure koje ti dobro stoje.

4. Manikura, pedikura i depilacija

Sada je vrijeme da napraviš dobru depilaciju i lijepo urediš pete, i nokte na rukama i nogama - odmah ćeš se osjećati dotjerano.

5. Piling

Nemoj zaboraviti napraviti piling kako bi ti koža bila spremna za sunce i blistava.

6. Puno vode

Naravno, ne možeš smršaviti u 24 sata, ali ako jedeš malo lakšu hranu, piješ puno vode i izbjegavaš sol, sutra se nećeš osjećati tromo ni naduto.

7. Detalji, detalji, detalji

Veliki šešir, lijepa torba za plažu, cool sunčane naočale - sve su to zgodni detalji koji će upotpuniti tvoj look kraljice s plaže, a super će izgledati i na fotkama.

Psst! Prugasti badić s fotke potraži u web shopu branda Lisca!