Staro, ali dobro: Video na kojem mladenka pjeva pred oltarom uvijek nas podsjeti na pravo značenje ljubavi



VIDJELI smo svakakve mladenke: Od onih koje prilaze oltaru ruku pod ruku s članom obitelji, do onih koje ulaze same, plešući pred svima, no moramo priznati kako nas je ova mladenka najviše impresionirala.

Marie Carr (25) je prije godinu dana odlučila, osim lijepe haljine i pomno biranog buketa, svoj ulazak u crkvu učiniti posebnim. Njena ju je želja da muškarcu svog života pjesmom pokaže koliko ga voli pretvorila u pravu Internet senzaciju. "The Right Man", pjesma Christine Aguilere bila je njezin prvi i jedini izbor, a na tu ju je gestu nagnala tragedija iz djetinjstva. Naime, otac joj je poginuo kada je imala samo 13 godina, i oduvijek je znala kako će do oltara odšetati sama, pa si je odlučila pomoći pjesmom koja govori o tome kako hodaš sam, a ipak znaš da ideš prema ljubavi svog života.

Zlobnici govore kako je sve napravila za 15 minuta slave, ali Marie zna da to nije ni blizu istini: Par se upoznao na sveučilištu i samo par mjeseci nakon toga odlučio vjenčati. "Odmah smo znali da smo jedno za drugo" - kaže Marie.

Prije nego što je zapjevala, u crkvi su pustili snimke na kojima njen otac govori, snimljene prije mnogo godina. Kombinacija oca njenog glasa i činjenice da proživljava jedan od najljepših dana svog života zagarantirali su dirljivu izvedbu za koju je niti jedna proba ne bi mogla pripremiti.
Cijela je stvar trebala biti privatna, a to je i bila do prošlog tjedna. Tristo pedeset tisuća pogleda na YouTubeu kasnije, Marie je postala internetska senzacija. "Vrlo sam privatna osoba i ovaj video čak nisam ni stavila na Internet. Do prije tjedan dana, za njega su znali samo ljudi koji su bili na vjenčanju" - kaže Marie.
Cijela je zbrka malo previše za povučeni par, koji je prije 3 mjeseca dobio kćerkicu Eden. Marie nema namjeru ganjati pjevačku karijeru, iako ju neki optužuju kako je to bio njezin cilj. Trik za dobivanje popularnosti ili jednostavan iskaz ljubavi prema suprugu - procijenite sami. Predlažemo da pripremite maramicu, nama je trebala.