Ti i ona: Što bi te sve pitala njegova sadašnja kad bi imala priliku?

Foto: Karl Lagerfeld

KAD je bivši partner u pitanju, sasvim je normalno da te zanima što se događa u njegovom životu nakon prekida, čak i onda kad prema njemu ne osjećaš više apsolutno ništa.

No, budi sigurna da nisi jedina koja je znatiželjna. I njega zanima što se događa u tvom, a još više zanima njegovu novu curu. Rekli bi "ah žene". Tko si ti, kako izgledaš, jesi li zgodnija, čime se baviš i jesi li uspješnija od nje, standardna su pitanja koja zanimaju sadašnje cure o njihovim prethodnicama. No, postoje i još neka koja bi ti ona vrlo rado postavila, da može.

1. Zašto ste prekinuli?
 
Jednu je verziju već čula, no sigurni smo da bi rado poslušala i onu drugu. 
 
2. Trebam li te još uvijek smatrati prijetnjom?
 
Posebno na početku dok još ni sama nije sigurna koliko je njemu stalo. Često sadašnje cure zaboravljaju da postoji očiti razlog zašto si ti "bivša" te se bezveze zamaraju. Da je sve bilo idilično, ona ne bi bila ni u planu, zar ne? Također, ne znamo zašto sadašnje cure nekako uvijek misle da one bivše pate nakon prekida i da ga žele natrag?
 
3. Imaš li sad nekog?
 
Potvrdan odgovor njoj daje neki unutarnji mir da ti više nisi problem, odnosno prijetnja njezinoj vezi. Krenula si dalje, a za nju je to veliko olakšanje. I osim što ju zanima kako ti izgledaš i jesi li atraktivnija od nje, sigurno će ju zanimati i kako izgleda tvoj novi dečko i je li on zgodniji od tvog bivšeg. Nikad dosta materijala za tračanje s prijateljicama.

4. Koliko si bila dobra s njegovom obitelji i prijateljima?
 
Točnije rečeno, da li "pate" za tobom ili im je ona draža? One pametnije brzo će shvatiti da takve stvari samo mogu naštetiti njihovoj vezi, jer se neprestano pokušavaju natjecati s nekim tko više nije dio njegovog života i ima svoj. Moramo priznati, najčudniji oblik natjecanja ikad. Čudniji i od utrke soboslikara na ljestvama, tamo negdje u Slavoniji.