Tko se sve dosađivao u prvom redu? Kanye West predstavio svoju Adidas kolekciju!

Foto: Instagram, Getty

KANYE West sinoć je na New York Fashion Weeku predstavio svoju Adidas kolekciju.

Slavni reper ne odustaje od modnih pothvata, iako su oni prijašnji uglavnom nazivani čistim promašajima. No, mi cijenimo trud.
 
 
Tako je slavni reper sinoć predstavio svoj dizajn, nastao u suradnji s Adidasom, dok su ga u isto vrijeme iz prvog reda bodrili obitelj i prijatelji. Njegova prelijepa supruga Kim izabrala je military look, u skladu s kolekcijom, a kako prenosi US Weekly, gospođa West jako se angažirala od samog početka da kolekcija postane pravi hit. Malena North nije dijelila isti entuzijazam s poduzetnom mamom, jer je većinu revije plakala u prvom redu, zbog čega je Kim morala s njom ostatak revije pogledati iz backstagea.
 
 
Bili su tu i njihovi prijatelji Beyonce i Jay-Z, koji su izgledali sretno, a isto se nije moglo reći za "ledenu kraljicu" Anne Wintour, koja je izgledala kao da bi radije bila bilo gdje drugdje na svijetu, osim na reviji.
 
 
Kanye je zaposlio i mlađahnu polusestru svoje supruge, Kylie, koja je također nosila reviju, a na svom je Instagramu podijelila fotku na kojoj se Kanyeu zahvalila na povjerenju. Show nije propustila ni slavna Rihanna, koja s poludugom crnom kosom izgleda bolje nego ikad, ali ni P. Diddy i njegova prelijepa djevojka Cassie.
 
 
 
"Nekoliko noći zaredom, prije same revije, Kanye je bio u Adidasovom uredu do ponoći, sve kako bi revija prošla bez ijedne greške", otkrio je nepoznati izvor.
 
 
Jesmo već napomenule da cijenimo trud?