Unesi dašak pariškog šika u svoj dom jednostavnim detaljima

Foto: Pinterest

SVIĐA li ti se pariški šik, možeš ga unijeti i u svoj dom. Dobra je vijest što ti za to ne treba velika promjena, već je puno toga u  - detaljima.

1. Bogate boje
 
Crvena, tamno ljubičasta, kobalt plava, smaragdna, bogata roza - biraj. "Nemojte se bojati boja i misliti da su one previše, jer svaku možete ublažiti ostatkom dizajna", savjetuju stručnjaci.
 
2. Vintage
 
Za dašak pariškog šika bit će potrebno i obići vintage trgovine ili pokoji sajam. Namještaj, slike, plakati i ostali dodaci... Također, po tom pitanju ne moraš brinuti o podudaranju svega, jer takve stvari se jednostavno uklope zajedno, koliko god različite bile.
 
3. Crna
 
Crna čini savršen naglasak na pariški dizajn. Za koju god boju se odlučila, crna će biti odličan kontrast. Npr. idealna je za tepihe, okvire slika i satova, ukrasne žičane košare, jastuke i slično.
 
4. Metal
 
Tamno drvo neizostavan je dio pariškog dizajna, no ne treba se bojati ni metalnog sjaja. "Metal koristite kao dodatak postojećim komadima. Odlično izgleda na okvirima namještaja, posebno stolicama, policama i slično. Nabavite razne košare, okvire za slike, kutije za nakit, stolna ogledala itd. i nećete pogriješiti", savjetuju stručnjaci portala All Women Stalk.
 
5. Svjetlo
 
Neka ono bude svugdje. Također, jako su popularne lampe s resicama ili baršunastim okvirima i iako možda na prvu to ne zvuči kao odličan izbor, podignut će svaki prostor, kao i viseći lusteri.