Uzorci, uzorci, uzorci: Maštovita proljetna modna igra

Foto: J. Crew, Tumblr

OVE sezone uzorci kao da iskaču iz svakog kutka i pozivaju da ih sve zavoliš još više. Sitni uzorci su najzanimljiviji ovog proljeća jer se noseći baš takvu odjeću možeš beskonačno poigravati svojim modnim stilom, a i proljeće je godišnje doba koje u nama budi veselje i novu energiju.

Maštovite varijacije na temu što se odjeće tiče nisu rezervirane samo za hrabre djevojke, već i za sve kreativne duše koje proljeće smatraju idealnim godišnjim dobom za ispucavanje svoje kreativne strane.

Još jedna odlična stvar je što sitni uzorak jednako pristaje svim djevojkama, bez obzira na njihovu građu. Krupniji uzorak sitnije djevojke učini vizualno još sitnijima, pa ako si sitnije figure, a želiš to izbjeći, biraj sitne uzorke i uživaj u maštovitoj proljetnoj modnoj igri bez granica!

Naš prijedlog su hlače s uzorkom kojih u ponudi ima u svim bojama i modelima, pa ih vrlo lako možeš kombinirati s jednobojnim neutralnim majicama poput bijele ili crne i nekim zanimljivim sakoićem, a i idealno je da na njih dodaš i svoje omiljene balerinke koje su kao stvorene za proljetno vrijeme.