Vruća pusa za bolju godinu: Pogledajte koga će hrvatski celebovi poljubiti u ponoć!

Foto: Cropix/Nenad Dugi, Screenshot YouTube, Goran Matijašec

KAŽE se kako pusa koja padne u ponoć s prelaska sa stare u novu godinu označava cijelu sljedeću godinu. Dok nas većina najradije ljubi osobu u koju smo se zaljubili, mnogi će prvu pusu dati kolegama ili vjernim prijateljima. Pogledajte koga će u ponoć poljubiti poznati Hrvati i Hrvatice:

Marijana Batinić

Budući da ću Novu godinu slaviti s prijateljicom Petrom (Nižetić, op. a.), nju ću prvu poljubiti. Ne znam još što ću obući, ali to planiram kupiti u Barceloni u koju idem prije Božića, nisam ušla u nijedan dućan ni shopping centar jer sav novac stavljam sa strane za mali shopping u Barceloni.

Antonija Blaće

Slavim sa svojim ljubljenim, ali to ne znači da ću njega prvog poljubiti kad otkuca ponoć. Uvijek kad izađemo negdje se pogubimo pa postoji mogućnost da se to i sad dogodi, ali nisam praznovjerna pa me to ne smeta. Ne znam ni gdje ćemo pa ne znam što ću obući: u zadnji čas ću vjerojatno sve saznati jer se kuju neki tajni planovi, što znači da ću morati u shopping na brzinu.

Nika Fleiss


To s prvim poljupcem ne "pali", kod mene barem. A ionako sam praznovjerna bila samo vezano uz sport, sad mi više to nije zanimljivo. Samo svima oko sebe zaželim da budu sretni i to je to.

Nenad Korkut


Za biranje odjeće za Novu godinu najbitnije je poštivati dress code mjesta na koje ideš. Ako ideš naprimjer u Klaonicu, nije baš primjereno doći u večernjem odijelu. Tako da ću se za kombinaciju odlučiti kad odaberem mjesto, a to će vjerojatno biti u posljednji čas.

Maja Šuput


Kao i svake godine radim pa ću tome prilagoditi i odjeću. Ali, ne zabrinjavam se previše jer imam toliko tih "šljaštećih" haljinica za nastupe da bi svaka od njih mogla biti prigodna i za Novu godinu. Tako da ću, čak i ako me Marko Grubnić ne iznenadi s nečim, što redovito radi, pronaći nešto prigodno u ormaru.

Nisam praznovjerna što se tiče boje donjeg rublja, većinom nosim ono koje paše uz ono što imam na sebi, ali crveno ću ipak obući na Valentinovo. Doduše, ne zbog praznovjerja nego zato jer mi je fora što je tad sve u toj boji pa je prigodno.

Na pozornici sam okružena s četiri dečka, tako da uvijek prvo u Novoj godini poljubim muškarca, već 14. godinu zaredom.

Giuliano


Tko prvi naleti, vjerojatno netko iz benda.

Ivan Alduk

Vrlo vjerojatno - prvu osobu do sebe, jer kad veselje i druge supstance udare u glavu...no, to ćemo još vidjeti, pa Vam javim naknadno! haha...

Ana Maria Ricov


Svog dragog, naravno...

Anamarija Asanović

Prvu osobu koja do mene u zanosu bude plesala dok skupa odbrojavamo sekunde stare godine...

Filip Dizdar

U ponoć ću poljubiti svoju djevojku, naravno.


Dečki iz dvojca ELFS


Aleksandar zgodnu Bosanku, a Ivan prijateljicu malu Maju.

Luka Nižetić

U Novoj ću godini prvo poljubiti nekog iz benda ili možda gradonačelnika Karlovca, s obzirom na to da tamo nastupam na glavnom trgu, a odjeću uvijek biram na taj dan ili eventualno dan prije, tako to najbolje funkcionira, kad nabaciš nešto na sebe prema tome kako se tad osjećaš.

Leona Paraminski

Neizbježno je da će ove godine prva osoba koju ću poljubiti biti moj suprug Tin i drago mi je da je tako, naravno. Ne planiram unaprijed što ću obući, ne zamaram se time, ali uvijek na sebi imam nešto crveno, to je praznovjerje koje imam iz kazališta, kao i većina glumaca.

Lana Jurčević

Koliko god mislila da nisam praznovjerna, uhvatim se ponekad kako razmišljam o nečem potpuno blesavom. Ali, što se tiče božićnih i novogodišnjih praznovjerja, tu sam dosta dobra: čak ih ne bih znala ni nabrojati.

Uvijek kukam kako nemam sto obući, a ormari puni. Zato sam pripremila 'kile i kile' garderobe koju želim pokloniti onima koji nemaju ili ne mogu si priuštiti. A ja ću se već snaći. Što se mene tiče, mogu biti i u pidžami pored nekog kamina na brdu.